Galerie Brons

Bronzen sculpturen van de hoogste kwaliteit

Opdrachten Zakelijk


Bedrijven kunnen hierbij denken aan exclusieve relatiegeschenken, al dan niet in oplage, voor u op maat gemaakt. Een klein bronzen beeldje voor uw beste klanten, een kunstwerk als een afscheidscadeau of prestatieprijs voor uw personeel.

Ook het volledige ontwerp en het vervaardigen van een gedenkpenning, prestatieprijs, 25 jarig dienstverband, bedrijfslogo of relatiegeschenk eenmalig of in serie behoort tot de mogelijkheden. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden.


Al het werk wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd in samenwerking met Atelier 80 in Dreumel, een waarborg voor een constante kwaliteit. De beelden kunnen desgewenst voorzien worden van natuurstenen sokkels in diverse groten, kleuren en steensoorten.

Het vervaardigen van een bronzen beeld is een arbeidsintensief proces. Er zijn vele stappen van het ontwerp naar het uiteindelijke bronzen kunstwerk. De levertijd van een beeld is ook afhankelijk van het soort opdracht en de beschikbare tijd. Wanneer u wilt weten of iets haalbaar is binnen een bepaalde termijn kunt u altijd bellen of mailen.

Uw Bedrijfswensen uitgevoerd.
Kijkt u eerst eventjes uitgebreid naar reeds door mij gemaakt werk. Kunt u zich vinden met mijn stijl van werk? Dan zal hierop een gesprek volgen om te kijken of het onderwerp of vorm die u wilt laten maken door mij, geschikt is voor het vervaardigen van een kunstwerk. Bij wederzijdse overeenstemming zal ik beginnen met een ontwerp in was, dit ontwerp kost u niets.
Als het gereedgekomen wasmodel door u geschikt is bevonden voor productie, volgt er een aanbetaling van 1 derde van het totaalbedrag. Als het bedrag op de rekening is gestort zal het beeld het gietproces ingaan.
Hoe kunt u de kosten beperken?
In overleg kan worden gekeken naar het commerciële aspect van het ontstane kunstwerk om eventueel meerdere uitvoeringen te kunnen produceren. Het voordeel hiervan is een reductie in prijs per beeld.
Hoe werkt dit?
Denkt u eens bijvoorbeeld aan het aantal uren om een origineel ontwerp te maken, bijvoorbeeld 80 uren. Desondanks een laag bruto uurloon loopt het bedrag aardig omhoog, daar komen gietkosten en transportverzekering nog bij. Maakt men 8 uitvoeringen van een beeld dan zijn de oorspronkelijke ontwerp uren te verdelen over 8 beelden. Dat is een nieuwe som van 10 uren per beeld, een achtste deel kosten van de rubberen reproductiemal, 4 arbeidsuren afwerken wasmodel, gietkosten en transportverzekering. Kortom, een niet evenaarbare onkostenreductie van minimaal 60 arbeidsuren per beeld.

English            Privé