Galerie Brons

Bronzen sculpturen van de hoogste kwaliteit

Opdrachten Privé

Heeft u al eens gedacht aan een uniek beeld in brons? Een keuze uit de galerie is vaak de gebruikelijke optie, maar is het niet spannend om in gesprekken met de kunstenaar juist dát beeld te laten ontstaan, dat nét die aparte wens die u heeft tot uitdrukking brengt? Een uniek beeld voor uzelf, uw familie of vrienden. Zó maar, of naar aanleiding van een bepaalde gelegenheid. Hiernaast geef ik ook workshops boetseren in was in mijn eigen atelier " Studio R " te Rotterdam, voor kleine groepen van maximaal 10 personen. Kijk op www.studior.nl

Te denken valt aan :

-- Huwelijk

-- Geboorte

-- Verjaardag

-- Uw gezinssituatie in beeld

-- Uw eigen wassen beeld in brons (zie workshop)

Uw Persoonlijke wensen uitgevoerd
Kijkt u eerst eventjes uitgebreid naar reeds door mij gemaakt werk. Kunt u zich vinden met mijn stijl van werk? Dan zal hierop een gesprek volgen om te kijken of het onderwerp of vorm die u wilt laten maken door mij, geschikt is voor het vervaardigen van een kunstwerk. Bij wederzijdse overeenstemming zal ik beginnen met een ontwerp in was, dit ontwerp kost u niets. Als het gereedgekomen wasmodel door u geschikt is bevonden voor productie, volgt er een aanbetaling van 1 derde van het totaalbedrag. Als het bedrag op de rekening is gestort zal het beeld het gietproces ingaan.

Hoe kunt u de kosten beperken?
In overleg kan worden gekeken naar het commerciële aspect van het ontstane kunstwerk om eventueel meerdere uitvoeringen te kunnen produceren. Het voordeel hiervan is een reductie in prijs per beeld.

Hoe werkt dit?
Denkt u eens bijvoorbeeld aan het aantal uren om een origineel ontwerp te maken, bijvoorbeeld 80 uren. Desondanks een laag bruto uurloon loopt het bedrag aardig omhoog, daar komen gietkosten en transportverzekering nog bij. Maakt men 8 uitvoeringen van een beeld dan zijn de oorspronkelijke ontwerp uren te verdelen over 8 beelden. Dat is een nieuwe som van 10 uren per beeld, een achtste deel kosten van de rubberen reproductiemal, 4 arbeidsuren afwerken wasmodel, gietkosten en transportverzekering. Kortom, een niet evenaarbare onkostenreductie van 70 arbeidsuren. Nadelen heeft dit uitsluitend voor de kunstenaar, die zijn arbeidsuren en rubbermal investering pas vergoed ziet als daadwerkelijk alle beelden zijn verkocht. Contact kunt opnemen door middel van onderstaand telefoonnummer of mail adres.

Cursus Bronzen Beelden Boetseren
Tijdens de cursus Bronzen Beelden Boetseren kunt u door middel van het in was boetseren van uw vorm, idee of ontwerp onder persoonlijke begeleiding een kwaliteit behalen die geschikt is voor de vereeuwiging. Cursusmomenten zijn er zowel in de ochtenden als de avonden, van 5 tot 15 maal, waarbij u het gehele seizoen kunt instromen in een reeds lopende cursus.
Het in -vormen, gieten, afwerken en patineren kunt u door Atelier 80 te Druten laten uitvoeren. www.atelier80.nl Kijk op www.studior.nl voor meer informatie hierover.

Workshop Bronzen Beelden Gieten
Tijdens de workshop Bronzen Beelden Gieten kunt u na het doorlopen van de cursus Bronzen Beelden Boetseren het gehele proces van A tot Z, zelf uitvoeren onder begeleiding van Kunstgieterij Atelier 80 te Dreumel (Tiel). Deze workshop is zeer pittig en bestaat uit twee losse zaterdagen en 3 volle dagen die in weekeinde plaatsvinden.

 

English         Zakelijk